Trumman Sportfiske [ HEM ]   [ KONTAKTA OSS ]    [ FISKETIPS ]    [ VARUKORG ]

[ BOMBER ]    [ CISCO KID ]    [ COTTON CORDELL ]    [ CREEK CHUB ]
[ EXCALIBUR ]    [ HEDDON ]    [ LEF CANDY ]    [ NORTHERN KING ]    [ PURELURE ]
[ REBEL ]    [ SMOLTTI ]    [ SUICK THRILLERS ]    [ SWIM WHIZZ ]


[ BOMBER ]   [ MODELLER ]   [ FÄRGFÖRTECKNING ]   [ MODELLFÖRTECKNING ]Bomber LuresDu som vill bli rekordfiskare .... inget slår BOMBER!

 
Vid fiske i Sverige, Norge och Finland har fiske med BOMBER gett fantastiska resultat på Gädda, Gös, Lax, Röding och Öring . I Stockholms skärgård har tiotusentals granna Havsöringar fångats på BOMBER.

Den mest fångstsäkra wobblern i Vänern och Vättern idag heter BOMBER 15A!

Laxrekord i Vänern har fångats på BOMBER 15A!

I Vättern har tre världsrekord i rad på Gullspångslax fångats på BOMBER 15A!

Svenskt Havsöringsrekord har också fångats på BOMBER 15A!

Nytt svenskt Rödingrekord 2005 i Stora Logärden har fångats på BOMBER 14A!

Sedan slutet av 1930-talet har BOMBER Bait Company varit marknadsledande wobblertillverkare i USA. På denna "site" finner du en imponerande samling vackra wobbler i varierande modeller, storlekar och färger. Det finns BOMBER för alla djup, BOMBER för alla klimat, BOMBER för alla typer av vatten och BOMBER för alla fisketillfällen.
Fredrik Stjärnkvist
Den skicklige gäddfiskaren och välkände fiskeskribenten Fredrik Stjärnkvist visar här upp en av sina fångade monstergäddor: "Den stora gäddan högg en sakta infiskad BOMBER 17AXM7 Fire Minnow strax innan nio en kväll i början av juli. Måttbandet visade på 130 cm och vågen strax under 17 kilo, utan så mycket som en spigg i magen. En magnifik sommarfisk som garanterat vägde över 20 kg strax innan lek."
 

Thomas Törnberg
Den 23 april 2003 var Thomas Törnberg från Upplands Väsby ute i Sigtunafjärden när storgösen högg. Utan varken håv eller huggkrok lyckades han få in gösen i båten. Gösen som högg på en BOMBER 16ALEF10 (Papegoj)  vägde 9,815 kg och var 94 cm lång.
Flemming Madsen
Så här kan det se ut efter en gösrepa med Flemming Madsen och Bomber-wobbler som bete.


Torbjörn Fredriksson
En trollingfiskare i världsklass, Torbjörn Fredriksson med fyra jättelaxar fångade vid trolling i Vättern. Den största laxen på bilden väger 13,9 kg och den föll för en BOMBER 16APBO.

 

Ole Vidar Aasbaks

En silverblank lax på 24,3 kilo fångades i Namsen, Overhalla på öppningsdagen den 1 juni 2004. Den överlycklige fångstmannen Ole Vidar Aasbaks 24,3 kilos lax är den största lax som fångats i Namsen på de senaste 15 åren. Det fångstgivande betet var en svart Bomber 14ARUNE med signalgrön stjärt.

 

Leif Engström
Kinnekulleträffen i Vänern 23 april 1999. Denna insjööring på 7,9 kg fångades av Leif Engström (Mr Bomber). Öringen återutsattes och fick inte vägas in p.g.a. att den hade fettfenan kvar. Laxfiskar i Vänern med fettfena är vilda fiskar och skall inte avlivas!

 Bomber Modellprogram
(Bilderna är länkar)


Model "A" B07A
Model "A" B08A

Herky Jerky BHJ6


Long "A" B14A
Long "A" B15A
G-Fleck Long "A" B15AGF


Jointed Long "A" B15J


Excalibur Long "A" B15AE

Pro Long "A" B15AP
Pro Long "A" B15APTH

Deep Long "A" B24A
Deep Long "A" B25ABomber A-Salt B146A


Holographic A-Salt B146A


Heavy Duty Long "A" B16A


Jointed Heavy Duty Long "A" B16J


Magnum Long "A" B17AAlf Lundin

Polisman Alf Lundin visar här ett svenskt sportfiskerekord, en 14,73 kilos havsöring fångad på BOMBER 15APBO utanför Gålö i Stockholms skärgård.

 

Leif Engström
Vid vårfiske i Furusund lyckades Leif Engström locka denna 14,09 kilos krokodil till hugg med hjälp av en ledad BOMBER 16JXM7. Den granna gäddan visade sig även slå gällande IGFA världsrekord för 16 Lbs lina.
Stefan Källström
Stefan "Källan" Källström tog nytt rekord på spöfångad lax i Vänern torsdagen den 17 april, 1997. Den 11,7 kilo tunga laxen fångades på en BOMBER 15AGFCC6.


Reinhold Teramo
Reinhold Teramo visar här en 11,5 kilos gädda (113 cm) fångad på en BOMBER LEF2 vid trolling i Mjörn.

 

Följ dessa länkar för ytterligare information om Bomber:

BOMBER Färgförteckning - alla Bomber sorterade efter färg

BOMBER Modellförteckning - mått, vikter m.m.


Irina Plym
Vid trolling i Vänern den 10 maj 2002  tog Irina Plym ett nytt personbästa när hon fångade denna 9 kilos öring. Vid Hindens rev fattade öringen  tycke för en ytligt fiskad BOMBER Excalibur 15AE.


Harald/Björn Blomqvist
Den 24 mars 2000 fångade Björn Blomqvist denna monstergädda i norra Vättern. Den 16,35 kilo tunga gäddan högg på en BOMBER 16AE och visas här upp av sonen Harald.
Berry Spaak
Berry Spaak var ute och testade fiskelyckan på norra Vättern. Resultatet blev ett nytt världsrekord på BOMBER 15AXSIL, en otroligt vacker gullspångslax på 17,65 kilo.
[ TILLBAKA ]   [ GÅ TILL BÖRJAN AV SIDAN ]

[ BOMBER ]   [ MODELLER ]   [ FÄRGFÖRTECKNING ]   [ MODELLFÖRTECKNING ]


Trumman Sportfiske

trumman@lef.se

Copyright © 1999-2019 John Engström, Trumman Sportfiske. Alla rättigheter förbehållna.